Uncategorized

Britse spelers zijn redelijk goed

LONDEN (Reuters) Brits mannentennis is gezegend met betere spelers dan veel fans zich realiseren, vertelde de nieuwste, inlandse moncler uitverkoop held van de sport, Dan Evans, aan een publiek van Wimbledon op donderdag na het ontmantelen van het 30e zaad Alexandr Dolgopolov om de derde ronde te bereiken.

Groot-Brittanni Tennis Wimbledon All England Lawn Tennis moncler jassen heren sale Croquet Club, Wimbledon, Engeland moncler jas sale 29/6/16 Groot-Brittanni’s Dan Evans in actie tegen de Oekraense Alexandr Dolgopolov REUTERS / Paul Childs

In een grotendeels zenuwen moncler heren prestatie, pakte Evans 2018 moncler zijn deel van de schijnwerpers op een rauwe moncler jassen dames Hof 2, de Oekraense 7 6 (6) 6 moncler jassen 4 6 1 verslaan door het spelen van de moncler jassen dames sale belangrijkste punten moncler jas dames sale beter dan zijn hoger geplaatste tegenstander.

In een land dat nog moncler outlet steeds zijn voetbalwonden likte, herleefde de overwinning de feelgood-factor die op maandag werd gegenereerd toen de zelfverklaarde Marcus Willis slechts 10 wedstrijden verloor in Litouwen, Ricardas Berankis, een speler die 718 plaatsen boven hem in de ranglijst stond.

geweldig wat hij gedaan moncler jas outlet heeft, vertelde Evans verslaggevers.

Het sportieve imago van Engeland kreeg een zware mishandeling in de nederlaag van moncler jassen outlet maandagavond 2016 door IJsland, misschien wel het meest vernederende nationale team ooit.

Evans gelooft tennis afgezien van Andy Murray jaarlijkse heldendaden traditioneel een zomersymbool van Britse onderprestaties in staat is om het moncler nederland evenwicht te herstellen.

denk dat dit Wimbledon de ogen van mensen heeft geopend dat we eigenlijk behoorlijk goed zijn in tennis, zei hij.

denk (de spelers) moet een beetje meer gewaardeerd worden. Iedereen zet het werk in voor het jaar (en) we proberen moncler jas outlet allemaal zo hard als elkaar.

Met Willis, Evans en onvermijdelijk Murray die moncler jassen heren allen moncler jas dames rond https://www.monclerjassenoutlet.nl moncler dames de twee of beter reiken en Groot-Brittanni die de Davis Cup vasthoudt en vier mannen moncler jas heren in de top 100 viert, draagt ??het sentiment gewicht.

Zijn pleidooi voor bredere nationale erkenning voor zijn sport zou een gebrul moncler outlet sale worden als hij zijn volgende wedstrijd wint tegen zevenvoudig kampioen Roger Federer die woensdag het laatste moncler sale hoofdstuk schreef in Willis Wimbledon-sprookje.

natuurlijk geen moncler jas heren sale gewone man, maar hij is een andere tennisspeler, zei Evans, die net als Willis in het verleden werd beschuldigd van het falen om zijn talent optimaal te benutten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Popular Posts

To Top
X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.