Uncategorized

hebben een enorm momentum van de overwinningen die we vorig

Homohuwelijk bepleit Hawaii

verklaart dit jaar en moncler nederland volgende, in de monclersale hoop munt te slaan uit het politieke momentum na de overwinningen van moncler jas sale het Supreme Court voor homorechten, moncler outlet zei de Freedom to Marry advocacy-groep dinsdag.

Een doos met cupcakes wordt gezien met iconen van koppels van hetzelfde 2018 moncler geslacht in het stadhuis in San Francisco, 29 juni 2013. REUTERS / Stephen Lam

De groep richt zich moncler jassen dames sale op Hawa, Illinois moncler moncler nederland sale en New Jersey, waar wettelijke maatregelen om het homohuwelijk te legaliseren mislukken, moncler dames en Oregon, waar in november een initiatief wordt genomen om een ??homohuwelijkinitiatief op de stemming te zetten.

Hoewel de rechters van moncler jas heren het moncler jassen dames Hooggerechtshof moncler jas heren sale niet langer een landelijk recht op homohuwelijk hebben moncler outlet sale afgekondigd, oordeelde het dat de moncler heren federale overheid homohuwelijken moet erkennen in staten waar het legaal is.

uiteraard een zeer opwindende moncler jassen tijd in onze beweging en in onze campagne, zei Evan Wolfson, oprichter en hoofd moncler jas dames van Freedom to Marry. hebben een enorm momentum van de overwinningen die we vorig jaar bij de stemming hebben behaald, de drie staten die we dit jaar al hebben gewonnen en natuurlijk de uitspraken van het Hooggerechtshof. Staten en het District of Columbia erkennen het homohuwelijk. Onder hen hebben Delaware, Minnesota en Rhode Island dit jaar het homohuwelijk gelegaliseerd.

Tegenstanders moncler jassen outlet van hetzelfde geslachtshuwelijk noemden de vier-statenstrategie Freedom to Marry overdreven optimistisch.

zijn hand overdreven, zei moncler jas outlet Thomas Peters, een woordvoerder van de Nationale Organisatie voor het Huwelijk, die zich verzet tegen het homohuwelijk.

zijn staten waar homoseksuele voorstanders van het huwelijk al maanden, zo niet jaren, zeggen dat het homohuwelijk onvermijdelijk is en dat ze geen vooruitgang boeken.

In Illinois stopte dit jaar moncler uitverkoop een wetsvoorstel voor het erkennen van het huwelijk van hetzelfde geslacht in de wetgevende macht van de staat, maar dit zou weer tot leven moncler jassen heren kunnen komen wanneer moncler jassen heren sale de wetgevers in de herfst terugkeren.

New Jersey vormt zich als een slagveld, terwijl democratische wetgevers genoeg stemmen zoeken om het afgelopen jaar het vetorecht van de republikeinse gouverneur Chris Christie van de homohuwelijkswetgeving te vernietigen.

Freedom to Marry zei ook dat het zich richt op ten minste zes andere staten om te slagen voor een homohuwelijk in 2015 en moncler jas dames sale 2016, waaronder Arizona, Colorado, Michigan, Nevada, New Mexico, North Carolina, Ohio, Pennsylvania en Virginia.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Popular Posts

To Top
X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.