Uncategorized

Het IMF wilde zijn bedoelingen onderscheiden

Kahn’s besluit om af te treden was alleen voor hem

WASHINGTON (Reuters) Vanuit zijn moncler jassen outlet gevangeniscel op Rikers Island in New York, besloot Dominique Strauss Kahn alleen om af te treden als hoofd van het Internationaal Monetair Fonds, en kwam niet onder directe IMF-druk om te stoppen, bronnen bekend met de gebeurtenissen moncler dames die donderdag aan Reuters zijn verteld.

Met de mogelijkheid van een langdurige strafrechtelijke moncler heren rechtszaak en drukopbouw aan de moncler outlet sale buitenkant dat 2018 moncler hij moncler jassen dames de organisatie moncler uitverkoop niet zou kunnen runnen, diende Strauss moncler jas sale Kahn gisteravond zijn ontslag in bij een brief aan het bestuur.

Drie bronnen die bekend waren met de gebeurtenissen moncler jas heren sale die leidden tot het ontslag van Strauss Kahn, zeiden Reuters dat het IMF de eerste poging deed om contact te maken met zijn gevangengezet hoofd op dinsdag. Het IMF wilde zijn bedoelingen onderscheiden, moncler jas heren maar het was moeilijk gebleken hem te bereiken omdat moncler nederland hij moncler jas dames sale in de gevangenis was opgesloten.

Contact werd uiteindelijk op donderdag gemaakt door een criminele advocaat ingehuurd door het IMF en Strauss Kahn’s eigen advocaat, volgens de bronnen.

Bronnen vertelden dinsdag moncler jassen tegen Reuters dat sommige landen aandrongen op een snelle oplossing voor nieuwe vragen over de IMF-leiding die de aanhouding van Strauss Kahn had opgeroepen, hoewel anderen waarschuwden om niet snel te oordelen.

Een belangrijke factor in zijn besluit was de bezorgdheid dat de IMF-inspanningen om de escalerende schuldencrisis in moncler outlet Europa in toom te houden, die https://www.jassenmoncler.nl moncler jassen heren hij als speerpunt had gehad, zouden ontsporen als hij niet zou aftreden om snel moncler jas outlet de weg vrij te maken voor een opvolger, aldus bronnen.

In een brief aan het IMF-bestuur moncler nl schreef Strauss Kahn dat hij zich gedwongen voelde af te treden, maar de beslissing oneindig verdrietig had gemaakt.

denk in deze tijd aan de eerste van mijn vrouw, van wie ik meer hou moncler sale dan van mijn kinderen, moncler jassen dames sale mijn familie of mijn vrienden. Het IMF bracht de moncler jas dames inhoud moncler jassen heren sale van de brief uit in een verklaring van 18 mei.

Strauss Kahn zei dat hij zich terugtrok bij het IMF en voegde toe: ontken met de grootst mogelijke standvastigheid alle beschuldigingen die tegen mij zijn ingebracht.

Volgens de voorwaarden van het Strauss Kahn IMF-contract heeft hij recht op een ontslagvergoeding als hij ontslag neemt na meer dan twee jaar als hoofd van de organisatie te hebben gediend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Popular Posts

To Top
X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.